U bevindt zich hier: Vakantiehuizen Belvilla Hunsrück  
 BELVILLA
Allgäu
Baden-Württemberg
Beieren
Bodensee
Berlijn/Brandenburg
Duitse Alpen
Eifel
Harz
Hessen
Hunsrück
Lüneburger Heide
Mecklenburg-Vorpommern
Moezel
Niedersaksen
Noordrijn-Westfalen
Nordsee
Ostsee
Rijnland-Pfalz/Saarland
Saksen
Sauerland
Zwarte Woud
Teutoburgerwoud
Thüringen
Weserbergland
Westerwald
 VAKANTIEHUIZEN
atraveo
Basic Travel
Belvilla
Bungalow.net
BungalowSauerland.eu
Center Parcs
Chalet.nu
Cofman
Happy Home
Heeft u al geboekt
Hogenboom Vakantieparken
Interhome
Landal GreenParks
Novasol
OUT! Travel
Roompot Vakanties
Vakantiekoorts
Villa Vacant
VIVALDI Travel
Zoek uw vakantiehuis in:

HUNSRÜCK
  Vakantiewoningen in Hunsrück

Over de rivierlandschappen van Moezel, Nahe, Saar en Rijn strekt zich het Middengebergte-landschap van de Hunsrück uit. De vakantiehuizen liggen in deze prachtige omgeving en worden gekenmerkt met een golvende landschap, op velden met landbouwbedrijven, afgewisseld met bossen, doorsneden door dalen van beken en kleine riviertjes. De meeste steden en dorpjes zijn nooit ver weg. U vindt hier plaatsjes met oude kerkjes, fraaie vakwerkhuizen en mooie daken met leistenen pannen.

Wandeltochten maken, rechtstreeks vanuit uw vakantiehuis in Hunsrück

Het wandelgebied Hunsrück betekent een omgeving van romantische schoonheid en ongerepte natuur. Al wandelend door de Hunsrück, bevindt u zich dan ook in een landschap met een overvloed aan historie. De Hunsrück is ook beroemd, de regio werd wereldwijd bekend door de filmserie "HEIMAT", die hier werd gedraaid. De Duitse geschiedenis van de afgelopen 100 jaar werd in deze serie uitvoerig behandeld. Na een fijne wandeling door de prachtige omgeving, komt u weer terug in uw sfeervolle vakantiewoning, waar u met uw gezelschap gezellig en knusse avonden kunt doorbrengen.

Ga terug naar vroeger, de Keltische en Romeinse tijden

De mijn van Schiefergrube Herrenberg is opgesteld voor bezichtigingen en geeft inzicht in de historische winning van de lei en bevat tevens in lei ingesloten fossiele zeedieren. Kelten, Romeinen en Franken hebben hier geleefd. De burchten en kastelen in deze omgeving vormen een goed beeld van de geschiedenis van deze streek. Deze en andere historische gebouwen en natuurmonumenten zijn prima bestemmingen voor interessante uitstapjes met het hele gezin. En met één van onze vakantiehuizen in Hunsrück, heft u een fijne basis om steeds weer terug te komen.


 
Vakantiehuizen Hunsrück


 

Hotels Berlijn | Hotels Munchen | Hotels Dusseldorf |Hotels Dresden | Auto huren | Hotels Duitsland|Stedentrips Duitsland |Links | Sitemap