U bevindt zich hier: Vakantiehuizen Belvilla Mecklenburg-Vorpommern  
 BELVILLA
Allgäu
Baden-Württemberg
Beieren
Bodensee
Berlijn/Brandenburg
Duitse Alpen
Eifel
Harz
Hessen
Hunsrück
Lüneburger Heide
Mecklenburg-Vorpommern
Moezel
Niedersaksen
Noordrijn-Westfalen
Nordsee
Ostsee
Rijnland-Pfalz/Saarland
Saksen
Sauerland
Zwarte Woud
Teutoburgerwoud
Thüringen
Weserbergland
Westerwald
 VAKANTIEHUIZEN
atraveo
Basic Travel
Belvilla
Bungalow.net
BungalowSauerland.eu
Center Parcs
Chalet.nu
Cofman
Happy Home
Heeft u al geboekt
Hogenboom Vakantieparken
Interhome
Landal GreenParks
Novasol
OUT! Travel
Roompot Vakanties
Vakantiekoorts
Villa Vacant
VIVALDI Travel
Zoek uw vakantiehuis in:

MECKLENBURG-VORPOMMERN
  Bezoek prachtige steden vanuit uw vakantiehuis in Mecklenburg-Vorpommeren

U kunt de omgeving Mecklenburg-Vorpommeren herkennen aan zijn uitgestrekte landbouwgebieden, bossen en honderden meren. Belangrijke steden vindt u aan de Oostzeekust, zoals Rostock, Warnemünde, Wismar en Stralsund. Rostock, een oude Hanzestad, is de grootste havenstad van Mecklenburg. Schwerin, de hoofdstad van Mecklenburg-Vorpommeren is gelegen aan het Schweriner Meer en bezit een prachtig hertogelijk paleis. Naast natuur en sport komt men ook op cultureel gebied niets tekort dankzij de vele plaatsen met cultureel erfgoed, bijvoorbeeld Neustrelitz en Waren. Met een vakantiewoning als thuisbasis kunt u hier prachtige tochten maken, al wandelend, fietsend of met de auto.

Zonnig gebied met volop water, Mecklenburg-Vorpommern.

Deelstaat Mecklenburg-Vorpommern is een prachtige bestemming voor de watersportliefhebber. Met de Feldberger Seen, de Mecklenburgische Seenplatte, de Müritz, de rivieren Tollense en Penne is het ruim kiezen. Via de verschillende wateren vaart u door een afwisselend landschap met uitgestrekte bossen en heuvels. Boek een van onze vakantiehuizen in deze omgeving. De lucht in het Oost-Duitse kustland is de zuiverste in heel Duitsland. Bovendien is Mecklenburg-Vorpommeren niet alleen de grootste badkuip van Duitsland, maar ook de zuiverste. Meer dan 80 procent van de 425 onder staatscontrole staande badplaatsen van de deelstaat worden erg goed beoordeeld. De eilanden Usedom en Rügen zijn volgens metingen van de Duitse weerdienst de gebieden met de meeste zon in Duitsland, omdat het zeeklimaat de vorming van wolken belemmert .

Maak mooie tochten op de fiets, rechtstreeks vanuit uw vakantiewoning.

Op de fiets kunt u in de mooiste tijd van het jaar het tempo zelf bepalen, een stop inlassen daar waar het landschap u bevalt en uitrusten voor de volgende etappe. Steeds meer vakantiegangers ontdekken de vakantiebestemming Mecklenburg-Vorpommern op twee wielen. In totaal 13 fietspaden met een traject van meer dan 2.300 kilometer doorkruisen de regio van noord naar zuid, en van oost naar west. Eén van de meest bekende trajecten is de 712 km lange Mecklenburgische Seenradweg tussen Lüneburg in Niedersachsen en zijn eindpunt in Wolgast, kort voor het eiland Usedom. Dit traject biedt 14 goede mogelijkheden om de landschappen rond meren en stromen in Mecklenburg en Vorpommern te leren kennen. Hetzelfde geldt voor de hoofdweg langs de kust van de Oostzee of het deel van het fietstraject in Mecklenburg tussen de hoofdsteden Berlijn en Kopenhagen. Ook in de andere regio?s van de deelstaat hebben de fietsroutes hun charme. Zo zijn de trips op het eiland Rügen, op de dijken van Fischland, van de Darß en Zingst tot in de stad Barth, de fietstrips tussen de meren en de hoogten ten westen van de hoofdstad Schwerin en de tour rond de Müritz zeer geliefd.


 
Vakantiehuizen Mecklenburg-Vorpommern


 

Hotels Berlijn | Hotels Munchen | Hotels Dusseldorf |Hotels Dresden | Auto huren | Hotels Duitsland|Stedentrips Duitsland |Links | Sitemap