U bevindt zich hier: Vakantiehuizen Belvilla Niedersaksen  
 BELVILLA
Allgäu
Baden-Württemberg
Beieren
Bodensee
Berlijn/Brandenburg
Duitse Alpen
Eifel
Harz
Hessen
Hunsrück
Lüneburger Heide
Mecklenburg-Vorpommern
Moezel
Niedersaksen
Noordrijn-Westfalen
Nordsee
Ostsee
Rijnland-Pfalz/Saarland
Saksen
Sauerland
Zwarte Woud
Teutoburgerwoud
Thüringen
Weserbergland
Westerwald
 VAKANTIEHUIZEN
atraveo
Basic Travel
Belvilla
Bungalow.net
BungalowSauerland.eu
Center Parcs
Chalet.nu
Cofman
Happy Home
Heeft u al geboekt
Hogenboom Vakantieparken
Interhome
Landal GreenParks
Novasol
OUT! Travel
Roompot Vakanties
Vakantiekoorts
Villa Vacant
VIVALDI Travel
Zoek uw vakantiehuis in:

NIEDERSAKSEN
  

Ervaar zelf de prachtige landschappen van Niedersaksen en wat de natuur u hier te bieden heeft! Natuurliefhebbers kiezen voor een vakantiehuis in het groen, waterfanaten kiezen vakantiehuizen aan een rivier of meer. Niedersaksen biedt voor ieder wat wils!

Vakantiewoningen Niedersaksen; ervaar de flora en fauna

De twee nationale parken die Niedersaksen bezit zijn een adembenemende natuurervaring. Het Nationaal Park "Wattenmeer" met zijn eindeloze kwelders, duinen en zandbanken is het leefgebied van zeehonden, mosselen, krabben en zeldzame vogelsoorten. Heel anders is het romantische Nationaal Park Harz - een gebergte met uitgestrekte wouden en glasheldere meren. Een bezoekje brengen aan deze parken vanuit uw vakantiehuis in Niedersaksen is absoluut een beleving.

Op vakantie in vakantiewoningen aan het water

Langs de grote en kleine rivieren die door Niedersaksen stromen zijn er tal van watersportmogelijkheden. Vanuit de vakantiehuizen kunt u zowel op de rivieren, kanalen, uitgestrekte meren, op de ruwe Noordzee of op de Oost-Friese eilanden watersporten. Overal waar u kijkt ziet u kano's, waterski's, surfplanken en (zeil-)boten. Kortom Niedersaksen biedt de ideale mogelijkheden voor een vakantie in, aan of op het water!

Vanuit uw vakantiehuis in Niedersaksen genieten van musea en middeleeuwse markten

Ook de Niedersaksische steden nodigen u uit voor een bezoekje. Zo vind u naast musea, kunsthallen en galeries ook culturele evenementen zoals traditionele schutterfeesten, middeleeuwse markten, vuurwerkspektakels en de sfeervolle (kerst-)markten. Een typerend kenmerk voor Niedersaksen zijn de zo'n 800 water- en 600 windmolens. Veel van deze molens zijn liefdevol gerestaureerd en kunnen worden bezichtigd.

Hoofdstad Hannover

De hoofdstad van deze regio is Hannover. Hannover heeft een historische binnenstad met een aantal mooie gerestaureerde kerken. Tot de belangrijkste attracties van Hannover wordt de Grosser Garten van Herrenhausen gerekend. Het park is geheel aangelegd in barokstijl.
Hannover is verder bekend vanwege de belangrijke industriebeurzen die hier gehouden worden in de Hannover Messe. Dit heeft er mede toe geleid dat in Hannover de grote Wereldtentoonstelling van het jaar 2000 is gehouden.


 
Vakantiehuizen in Niedersaksen


 

Hotels Berlijn | Hotels Munchen | Hotels Dusseldorf |Hotels Dresden | Auto huren | Hotels Duitsland|Stedentrips Duitsland |Links | Sitemap