U bevindt zich hier: Vakantiehuizen Belvilla Noordrijn-Westfalen  
 BELVILLA
Allgäu
Baden-Württemberg
Beieren
Bodensee
Berlijn/Brandenburg
Duitse Alpen
Eifel
Harz
Hessen
Hunsrück
Lüneburger Heide
Mecklenburg-Vorpommern
Moezel
Niedersaksen
Noordrijn-Westfalen
Nordsee
Ostsee
Rijnland-Pfalz/Saarland
Saksen
Sauerland
Zwarte Woud
Teutoburgerwoud
Thüringen
Weserbergland
Westerwald
 VAKANTIEHUIZEN
atraveo
Basic Travel
Belvilla
Bungalow.net
BungalowSauerland.eu
Center Parcs
Chalet.nu
Cofman
Happy Home
Heeft u al geboekt
Hogenboom Vakantieparken
Interhome
Landal GreenParks
Novasol
OUT! Travel
Roompot Vakanties
Vakantiekoorts
Villa Vacant
VIVALDI Travel
Zoek uw vakantiehuis in:

NOORDRIJN-WESTFALEN
  

Deze deelstaat, met als hoofdstad Düsseldorf, is de dichtst bevolkte en belangrijkste economische regio van Duitsland. Hier bevindt zich het industriële Ruhrgebied, maar naast industrie & industrieel erfgoed vindt u hier ook kunst, cultuur & historie, mooie natuur en bezienswaardige, bekende steden als Düsseldorf, Keulen, Bonn, Essen, Dortmund en Münster. Belvilla biedt authentieke en karakteristieke vakantiehuizen in dit veelzijdige gebied!

Regio’s Noordrijn-Westfalen

De deelstaat is op te delen in verschillende regio’s, waaronder het Münsterland en Teutoburger Wald (in het noorden), het Ruhrgebied (in het midden), de Niederrhein (in het westen), het Bergisches Land (in het zuiden) en de Keulen en Bonn-regio’s. Ieder met hun eigen aantrekkingskracht.

Vakantiehuizen in het fietsparadijs Münsterland

De vlakke regio Münsterland, in het noorden van de deelstaat, is een fietsparadijs, met een uitgebreid netwerk aan bewegwijzerde fietsroutes. Hier loopt ook de Romeinse Route, een fietsroute van meer dan 280 kilometer. De regio is ook bekend om zijn vele landhuizen & kastelen.
In deze regio ligt ook de moderne, levendige universiteitsstad Münster. Bezienswaardig zijn hier o.a. het oude centrum, met de Prinzipalmarkt (met de historische koopmanshuizen), de St. Paul's Cathedral, de Salzstrasse en het Barokke Erbdrostenhof Palace. Ook vindt u hier fascinerende musea (meer dan 35, waaronder het ‘Museum für Lackkunst’), tentoonstellingen, festivals, moderne architectuur en een ‘All-Weather Zoo’.

Het Teutoburger Wald

Het Teutoburger Wald is een geliefd wandel- en fietsgebied. Hier wisselen dichte, donkere wouden, heidegebied, rivierlandschappen en heuvelland elkaar af. Uw vakantiehuis in deze omgeving ligt in een prachtige omgeving.

Het Ruhrgebied

In het Ruhrgebied, in het verleden de koolmijnen-regio, vindt u nog veel industriële monumenten, zoals de Margaretenhöhe en de Zollverein kolenmijn (op de werelderfgoedlijst van Unesco).

Vakantiewoningen in regio Niederrhein, een grens overschrijdend gebied

Het open landschap van de regio Niederrhein wordt gekarakteriseerd door smalle riviertjes, meren, velden, schilderachtige dorpjes en molens. De regio beschikt over een uitgebreid fietsroutenetwerk (ook grensoverschrijdend met Nederland) en ook zijn er tal van thematische routes Vanuit de vakantiewoningen in Noordrijn-Westfalen liggen deze routes binnen handbereik.

Het Bergisches Land, vakantiehuizen op prachtige locaties

Het Bergisches Land is een beboste regio, met weiden, heuvels, valleien en meren. Hier ligt ook het gelijknamige natuureservaat. Bezienswaardigheden hier zijn o.a. de vakwerkhuisjes, oude dorpjes, kastelen en landhuizen, en de Schwebebahn (monorail) in Wuppertal. Wandelaars kunnen terecht op 5000 kilometer aan wandelpaden.

Keulen en Bonn

Keulen is een oude stad met ontelbare culturele schatten. Hieronder valt natuurlijk de beroemde Dom, de grootste gotische kathedraal van Duitsland en monument op Unesco’s Werelderfgoedlijst. De levendige universiteitsstad Bonn is de geboorteplaats van Beethoven. Bezienswaardig zijn o.a. het geboortehuis van Beethoven, de Münsterkathedraal en het Poppelsdorf PalaceEn na een drukke dag in de stad gaat u terug naar uw vakantiehuis in een landelijke groene omgeving.


 
Vakantiehuizen Teutoburgerwoud


 

Hotels Berlijn | Hotels Munchen | Hotels Dusseldorf |Hotels Dresden | Auto huren | Hotels Duitsland|Stedentrips Duitsland |Links | Sitemap