U bevindt zich hier: Vakantiehuizen Belvilla Weserbergland  
 BELVILLA
Allgäu
Baden-Württemberg
Beieren
Bodensee
Berlijn/Brandenburg
Duitse Alpen
Eifel
Harz
Hessen
Hunsrück
Lüneburger Heide
Mecklenburg-Vorpommern
Moezel
Niedersaksen
Noordrijn-Westfalen
Nordsee
Ostsee
Rijnland-Pfalz/Saarland
Saksen
Sauerland
Zwarte Woud
Teutoburgerwoud
Thüringen
Weserbergland
Westerwald
 VAKANTIEHUIZEN
atraveo
Basic Travel
Belvilla
Bungalow.net
BungalowSauerland.eu
Center Parcs
Chalet.nu
Cofman
Happy Home
Heeft u al geboekt
Hogenboom Vakantieparken
Interhome
Landal GreenParks
Novasol
OUT! Travel
Roompot Vakanties
Vakantiekoorts
Villa Vacant
VIVALDI Travel
Zoek uw vakantiehuis in:

WESERBERGLAND
  

Gelegen rond de rivier de Weser, is het Weserbergland een heuvelland, dat ligt in de deelstaten Niedersaksen, Noordrijn-Westfalen en Hessen. Het gebied ligt tussen de steden Hannoversch Münden en Porta Westfalica en hier bevindt zich de Noordduitse laagvlakte. U kunt hier twee natuurparken vinden; het gelijknamige Weserbergland rond de stad Hamelen en ten zuiden daarvan Solling-Vogler.

Vakantiehuis in een sprookjesachtige omgeving

Het glooiende landschap maakt het een karakteristieke omgeving. Het sprookje van de rattenvanger van Hamelen is iedereen bekend en werd door de gebroeders Grimm in de bekende stad getekend en geschreven. Vooral in de maanden voor kerst voeren de magische kerstmarkten de boventoon en komt de warme sfeer naar boven en kunt u genieten van de knusse gezelligheid in een van de vele kerstdorpjes. U komt weer thuis in een van onze sfeervolle vakantiehuizen.

Beleef de renaissance opnieuw in de omgeving van uw vakantiewoning.

Het grootste aantal renaissancegebouwen ten noorden van de Alpen vindt u in het Weserbergland. De meest prachtige kastelen en burchten zorgen ervoor dat de regio een speciale sfeer uitademt, één voor één duiken ze op in het imponerende landschap. U ontdekt de unieke bouwwerken rechtstreeks vanuit een van onze vakantiewoningen in Weserbergland.

Al fietsend het landschap van Weserbergland verkennen? Dat kan!

Het Weserbergland is het beste te ervaren op de fiets. De meest geliefde fietsweg, de Weserradweg, voert je van het romantische Weserbergland tot aan de Noordzee. Maar ook links en rechts van de Weser zijn er plezierige fietsroutes uitgestippeld. De Solling is een van de grootste bosgebieden in Noord-Duitsland. Op een mountainbike kunt u uw lol op in het 600 kilometer lange fietsroutenet. Door het heerlijke landschap van het Weserbergland fietst u over goede wegen en de plaatsen aan de Deister bieden talloze bezienswaardigheden en veel afwisseling.


 
Vakantiehuizen Weserbergland


 

Hotels Berlijn | Hotels Munchen | Hotels Dusseldorf |Hotels Dresden | Auto huren | Hotels Duitsland|Stedentrips Duitsland |Links | Sitemap