U bevindt zich hier: Vakantiehuizen Belvilla Westerwald  
 BELVILLA
Allgäu
Baden-Württemberg
Beieren
Bodensee
Berlijn/Brandenburg
Duitse Alpen
Eifel
Harz
Hessen
Hunsrück
Lüneburger Heide
Mecklenburg-Vorpommern
Moezel
Niedersaksen
Noordrijn-Westfalen
Nordsee
Ostsee
Rijnland-Pfalz/Saarland
Saksen
Sauerland
Zwarte Woud
Teutoburgerwoud
Thüringen
Weserbergland
Westerwald
 VAKANTIEHUIZEN
atraveo
Basic Travel
Belvilla
Bungalow.net
BungalowSauerland.eu
Center Parcs
Chalet.nu
Cofman
Happy Home
Heeft u al geboekt
Hogenboom Vakantieparken
Interhome
Landal GreenParks
Novasol
OUT! Travel
Roompot Vakanties
Vakantiekoorts
Villa Vacant
VIVALDI Travel
Zoek uw vakantiehuis in:

WESTERWALD
  

Het Westerwald is een middelgebergte in de Duitse deelstaten Rijnland-Paflts, Noordrijn-Westfalen en Hessen, gelegen tussen de steden Frankfurt en Keulen. Aan de zuidelijke grens bevinden zich de Lahn en het natuurpark Nassau. Het stadje Limburg is een must om te bezoeken, pittoreske vakwerkhuizen bepalen het stadsbeeld. Kuuroorden als Rengsdorf, Ehlscheid en Bad Marienberg bevorderen de aantrekkelijkheid van de regio; laat uzelf hier eens lekker verwennen tijdens uw vakantie!

Genieten aan het water vanuit uw vakantiehuis in Westerwald

Ook actief kunt u zich prima vermaken in de omgeving. In het zuiden van het Hachenburger Westerwald ligt een merengebied met zeven meren, omringd door prachtige loof- en naaldbossen, weiden en velden. Dit maakt het een plezierig recreatiegebied voor jong en oud. In de zomer kunt u hier lekker rondvaren met een kano of vlot. In oktober worden de meren leeggemaakt en kan de plaatselijk zeer populaire activiteit ‘leegvissen’ plaatsvinden. En in de winter kunnen natuurlijk de schaatsen ondergebonden worden. Middenin het natuurpark Rhein-Westerwald, vindt u het Raiffeisenland, een recreatie- en sportgebied inéén.

Natuur- en cultuurliefhebbers zijn hier aan het goede adres

Echte liefhebbers van de natuur doen er goed aan om te voet of op de fiets een leuke route af te gaan door het afwisselende landschap. Hier komt u onderweg gegarandeerd vele monumenten zoals molens, kloosters, burchten en kerken tegen. Het pottenbakken is een typische handenarbeid die in deze regio wordt uitgevoerd. U kunt deze kunst zowel in kleine pottenbakkerijen als in moderne industriele bedrijven bewonderen, of misschien gaat u liever zelf aan de slag door een pottenbakcursus te volgen!


 
Vakantiehuizen Westerwald


 

Hotels Berlijn | Hotels Munchen | Hotels Dusseldorf |Hotels Dresden | Auto huren | Hotels Duitsland|Stedentrips Duitsland |Links | Sitemap