U bevindt zich hier: Vakantiehuizen Landal GreenParks Bungalowparken Moezel  
 LANDAL GREENPARKS
Bungalowparken Moezel
Eifel
Triererland/Hunsrück
Oostzee
Oldenburger Münsterland
Harz
Sauerland
 VAKANTIEHUIZEN
atraveo
Basic Travel
Belvilla
Bungalow.net
BungalowSauerland.eu
Center Parcs
Chalet.nu
Cofman
Happy Home
Heeft u al geboekt
Hogenboom Vakantieparken
Interhome
Landal GreenParks
Novasol
OUT! Travel
Roompot Vakanties
Vakantiekoorts
Villa Vacant
VIVALDI Travel
Zoek uw vakantiehuis in:

BUNGALOWPARKEN MOEZEL
  

Steile hellingen langs de oevers van de Moezel, bezaaid met wijngaarden en bossen. Dat is het decor van uw vakantie in het Moezelgebied. Vanuit de bungalowparken maakt u kennis met grote wijnen en kleine dorpjes. U wandelt door schitterende landschappen en proeft Duitse wijn bij de wijnboeren zelf. Net zo goed kunt u in het Moezelgebied golfen, parachutespringen, zweefvliegen, ballonvaren en paardrijden. Of bier proeven, want de Duitse wijnstreken kennen bijna even zoveel bierbrouwerijen als wijnkelders. In Trier bezichtigt u overblijfselen uit de Romeinse periode.


 Landal Mont Royal

Hooggelegen tussen de wijnvelden en aan de oever van de Moezel, vindt u Landal Mont Royal. De Franse Koning
Lodewijk de 14e kwam al naar Duitsland voor het fabelachtige panorama vanaf de Mont Royal. En nu kunt u hier tijdelijk een bungalow betrekken. Vanaf het bungalowpark wandelt u zo naar de vestingsruïne of de wijndorpjes Kröv en Kövenig. Van het vroege voorjaar tot het late najaar geniet u in deze streek van wijnfeesten. De boeren geven u graag een kijkje in hun wijnbedrijf. Op het park is het voor jong en oud smullen van het afwisselende recreatieprogramma. En in het restaurant!

meer informatie
 Landal Sonnenberg

Soms hoeft u maar een klein stukje van huis om in een andere wereld te komen. Zo staat u na twee uur rijden van Maastricht in Leiwen aan de Moezel. Hier vindt u
Landal Sonnenberg, op een bosrijk bergplateau midden tussen de wijnvelden. Dit grote bungalowpark beschikt naast
216 bungalows en 29 appartementen, over stacaravans en campingplaatsen. De
regio is vooral bekend vanwege de Moezelwijnen. Maar naast wijn proeven, kunt u in dit gedeelte van Duitsland net zo goed golfen, parachutespringen, zweefvliegen, ballonvaren of paardrijden.

Proeven en feestvieren
In de wijngaarden langs de rivierhellingen worden de bekende Moezelwijnen geoogst. Tijdens uw verblijf maakt u kennis met deze grote wijnen en als u wilt, met de boeren die ze produceren. In de wijndorpjes gaat het er nog echt 'gemütlich' aan toe. Vanaf het vroege voorjaar tot in het late najaar vieren de bewoners van het Moezelgebied wijnfeesten. En u bent van harte welkom.

meer informatie