U bevindt zich hier: Vakantiehuizen Landal GreenParks Eifel  
 LANDAL GREENPARKS
Bungalowparken Moezel
Eifel
Triererland/Hunsrück
Oostzee
Oldenburger Münsterland
Harz
Sauerland
 VAKANTIEHUIZEN
atraveo
Basic Travel
Belvilla
Bungalow.net
BungalowSauerland.eu
Center Parcs
Chalet.nu
Cofman
Happy Home
Heeft u al geboekt
Hogenboom Vakantieparken
Interhome
Landal GreenParks
Novasol
OUT! Travel
Roompot Vakanties
Vakantiekoorts
Villa Vacant
VIVALDI Travel
Zoek uw vakantiehuis in:

EIFEL
  

Het is nog geen twee uur rijden van Maastricht en toch bevindt u zich met een vakantie in de Duitse Eifel in een andere wereld. Vooral vulkanische activiteit heeft deze streek een eigen uiterlijk gegeven. De 250 steile hellingen in de omgeving van bungalowpark Landal Wirfttal maken het contrast met Nederland nog groter. In de zomer kunt u wandelen en fietsen op de hellingen. Werp in het stuwmeer van het park gerust uw hengel uit. Of maak een tochtje door de bossen en langs de dorpjes nabij dit bungalowpark in de Eifel. Na al die buitenlucht is het 's avonds smullen in het restaurant.


 Landal Wirfttal

Op Landal Wirfttal, midden in de Vulkaaneifel, stroomt de frisse lucht u tegemoet. De 210 bungalows van dit park bevinden zich op nog geen twee uur rijden van Maastricht. In de omgeving vindt u maar liefs 250 steile hellingen, mooie bossen en een prachtig stuwmeer. U kunt het zich tijdens het wandelen en fietsen zo moeilijk maken als u zelf wilt. Bent u op zoek naar gezelligheid? Bezoek dan een van de vele leuke dorpjes van de Eifel. Voor wat Italiaanse passie in Duitsland, moet u in restaurant Gusto op het bungalowpark zijn. En de kinderen, die trotseren het water in het overdekte zwembad.

Actief, actiever, actiefst
Met diverse steile hellingen in de omgeving, kunt u het zich tijdens het wandelen, fietsen of mountainbiken zo moeilijk maken als u maar wilt. Doet u het liever wat rustiger aan? Werp dan eens een hengel uit in het stuwmeer.

meer informatie


Camping Landal Wirfttal

Prachtig gelegen aan het idyllische riviertje de Wirft, in een heuvelachtig gebied op slechts vijf kwartier rijden van Venlo, ligt Landal Wirfttal. Er zijn maar liefst 250 steile hellingen in de omgeving. U kunt het zich tijdens het wandelen of fietsen dus zo moeilijk maken als u maar wilt. Doet u het liever wat rustiger aan? Werp dan uw hengel eens uit in het stuwmeer van Landal Wirfttal, maak een tochtje door de mooie bossen of bezoek één van de vele leuke dorpjes in de omgeving. In de wintermaanden is dit een uitstekend gebied voor de langlaufers!

Landal Wirfttal beschikt ook over
luxe stacaravans, een fantastisch alternatief: luxe kamperen midden in de vrije natuur.

meer informatie