U bevindt zich hier: Vakantiehuizen Landal GreenParks Oostzee  
 LANDAL GREENPARKS
Bungalowparken Moezel
Eifel
Triererland/Hunsrück
Oostzee
Oldenburger Münsterland
Harz
Sauerland
 VAKANTIEHUIZEN
atraveo
Basic Travel
Belvilla
Bungalow.net
BungalowSauerland.eu
Center Parcs
Chalet.nu
Cofman
Happy Home
Heeft u al geboekt
Hogenboom Vakantieparken
Interhome
Landal GreenParks
Novasol
OUT! Travel
Roompot Vakanties
Vakantiekoorts
Villa Vacant
VIVALDI Travel
Zoek uw vakantiehuis in:

OOSTZEE
  

Met haar casino, vissershuisjes, promenade en watersportmogelijkheden lijkt Travemünde een typisch Nederlandse badplaats. Toch laat de natuur zich tijdens uw vakantie aan de Oostzee van een andere kant zien. Het kustgebied tussen Travemünde en Niendorf is steil en creëert met zijn natuurgebieden een ruige sfeer. Vanuit het bungalowpark aan de Oostzee bekijkt u net zo makkelijk de oude stadskern van Travemünde als de grootste verzameling uilen ter wereld in vogelpark Niendorf. Ook de Hanzesteden Lübeck en Wismar zijn dichtbij. Lichamelijke weldaad vindt u in de sauna op het bungalowpark of in recreatiebad Ostsee-Therme.


 Landal Travemünde

De branding van de Oostzee en het groen van schiereiland Priwall. Dat is het decor van bungalowpark Landal Travemünde in Duitsland. Travemünde is een levendige badplaats. De 88 luxe bungalows liggen ten oosten van het stadje, waar het heerlijk rustig is. U bereikt het park met een pontje. Of u nu overdag de rust opzoekt of het vertier van Travemünde, bijkomen kan ’s avonds in de sauna.

Badplaats Travemünde
Zoals een echte badplaats betaamd, heeft ook Travemünde een promenade. Verder bepalen gekleurde vissershuisjes hier het straatbeeld. Ook zijn er volop watersportmogelijkheden en is het heerlijk genieten op het brede zandstrand aan de Oostzee. In de omgeving zijn talloze mogelijkheden voor een ontspannen dagje uit.

meer informatie