U bevindt zich hier: Vakantiehuizen Landal GreenParks Oldenburger Münsterland  
 LANDAL GREENPARKS
Bungalowparken Moezel
Eifel
Triererland/Hunsrück
Oostzee
Oldenburger Münsterland
Harz
Sauerland
 VAKANTIEHUIZEN
atraveo
Basic Travel
Belvilla
Bungalow.net
BungalowSauerland.eu
Center Parcs
Chalet.nu
Cofman
Happy Home
Heeft u al geboekt
Hogenboom Vakantieparken
Interhome
Landal GreenParks
Novasol
OUT! Travel
Roompot Vakanties
Vakantiekoorts
Villa Vacant
VIVALDI Travel
Zoek uw vakantiehuis in:

OLDENBURGER MÜNSTERLAND
  

Direct over de grens bij Drenthe ligt een bungalowpark van Landal GreenParks in
recreatiegebied Oldenburger Münsterland. Zowel de rustzoeker als de natuurliefhebber vindt zijn weg tijdens een vakantie in dit bos-, heide- en hoogveengebied. Op uitgezette wandelpaden en fietsroutes of in het Niedersachsische openluchtmuseum Cloppenburg. De 310 kilometer lange Hase-Ems-tocht is meer iets voor sportievelingen. Op zoek naar spanning? Pak de kano in Niedersachsen en peddel de rivier af die steeds een nieuwe loopt neemt. Meer sportiviteit beleeft u deze vakantie op een Oldenburger raspaard of op een van de 17 golfterreinen. Landal Dwergter Sand

Landal Dwergter Sand ligt midden in het bos-, heide- en hoogveengebied van het Thülsfelder Talsperre stuwmeer in Duitsland. Het is onderdeel van recreatiegebied Oldenburger Münsterland en het ligt op nog geen uur rijden van de Nederlandse grens. Dit bungalowpark in Molbergen is daar om ontdekt te worden door de wandelaar, fietser, zwemmer, golfer, natuurliefhebber, rustzoeker en sensatiezoeker. Het park heeft een overdekt zwembad en een 100 m2; groot luchtkussen. En uw bungalow, die is van alle gemakken voorzien.

2.000 hectare recreatie
Oldenburger Münsterland is een
2.000 hectare groot recreatiegebied. Of u nu de natuur aanbidt, rust zoekt of actief bezig wilt zijn, Dwergter Sand vormt de perfecte locatie. Wat gaat u doen?

meer informatie