U bevindt zich hier: Vakantiehuizen OUT! Travel Hunsrück  
 OUT! TRAVEL
Hessen
Hunsrück
Eifel
Moezel
Sauerland
Harz
Westerwald
Saarland
Bayerischer Alpen
Zwarte Woud
Beierse Woud
 VAKANTIEHUIZEN
atraveo
Basic Travel
Belvilla
Bungalow.net
BungalowSauerland.eu
Center Parcs
Chalet.nu
Cofman
Happy Home
Heeft u al geboekt
Hogenboom Vakantieparken
Interhome
Landal GreenParks
Novasol
OUT! Travel
Roompot Vakanties
Vakantiekoorts
Villa Vacant
VIVALDI Travel
Zoek uw vakantiehuis in:

HUNSRÜCK
  

Met OUT! de Hondsrug op!

De bergkam zuid-oostenlijk van de Mosel, tussen Mosel en Nahe, doorkruist door de Ausoniusstraße, sinds de Romeinse tijd de mooiste verbinding tussen Trier en Bingen, wordt de Hunsrück genoemd. Een streek van diepe bossen van het Hoch- en Idarwald en lieflijke wijnbergen van het Ruwertal.De ruïnes van de Hunsrück

De Hunsrück is een ongerept gebied van ongekend schone lucht, maar met een rijke historie. De vele met mythen omgeven ruïnes zijn de stille getuigen. Zuidwestelijk vindt U het lieflijke Saarland, met uniek drielanden-karakter (Duitsland, Frankrijk, Luxemburg). Zuidoostelijk gaan de bossen over in die van het bekende Westerwald. Rondom de ruim 800m hoge Erbeskopf wordt de wintersport beoefend.


Trier: toeristisch hoogtepunt sinds de Romeinen!

Van de vele bezienswaardigheden in dit veelzijdige vakantiegebied op enkele uurtjes vanuit midden-Nederland, moeten we in ieder geval één noemen, de oudste stad van Duitsland: Trier. Deze gezellige stad met haar Romeinse Porta Nigra, haar dom, basiliek, paleis en ruïnes van thermen en amfitheater is een bezoek meer dan waard.


Vliegtuigmuseam, edelstenen en Moezelwijn

Andere trekkers in de regio zijn Hermeskeil met het vliegtuigmuseum en natuurlijk edelsteenstad Idar Oberstein. De vakantiewoningen, vakantie-appartementen en vakantieparken van OUT! liggen centraal op de Hunsrück, rondom kuuroord Morbach. Van daaruit is een uitstapje naar de fraaie Moselstreek eveneeens eenvoudig gemaakt.


meer informatie


 

Hotels Berlijn | Hotels Munchen | Hotels Dusseldorf |Hotels Dresden | Auto huren | Hotels Duitsland|Stedentrips Duitsland |Links | Sitemap