U bevindt zich hier: Vakantiehuizen BungalowSauerland.eu Fietsen  
 BUNGALOWSAUERLAND.EU
Zomer
Wandelen
Fietsen
Winter
 VAKANTIEHUIZEN
atraveo
Basic Travel
Belvilla
Bungalow.net
BungalowSauerland.eu
Center Parcs
Chalet.nu
Cofman
Happy Home
Heeft u al geboekt
Hogenboom Vakantieparken
Interhome
Landal GreenParks
Novasol
OUT! Travel
Roompot Vakanties
Vakantiekoorts
Villa Vacant
VIVALDI Travel
Zoek uw vakantiehuis in:

FIETSEN
  

Fietsen in het Sauerland

Het Sauerland is een ideale plaats voor fietsliefhebbers. De heuvels, bossen en kleine paadjes zijn een heerlijke uitdaging voor mountainbikers. Wilt u een iets minder uitdagend parcours dan kunt u ook met een goede fiets met versnellingen uit de voeten op de vele wegen.

Wanneer u gaat fietsen of mountainbiken raden wij u aan de volgende zaken mee te nemen:Goede prettig zittende kleding, evt. een fietsbroek Water in bidons of ander drinken en wat proviand Pleisters en/of een kleine EHBO-set Een kaart van de omgeving Rugzakje of fietstassen Evt. een regenjas

In het Sauerland lopen verschillende goed bewegwijzerde fietsroutes. U kunt hier kiezen voor een bepaalde etappe of een deel van een route en deze inplannen afhankelijk van uw eigen mogelijkheden.

Familiefietsroutes
Deze routes zijn zeer geschikt om met het gezin te fietsen. De routes zijn niet heel erg lang en goed te doen in een paar uur of u kunt er de hele dag voor uit trekken en tussendoor genieten van het uitzicht of een picknick. Enkele voorbeelden van routes zijn:Brücken- Tour (13km) Biggesee- Tour (25km) Hennesee - Tour (30km) Kinderland- Radroute (38km)

Lange afstandroutes
Deze routes beslaan een langere afstand en zijn in één of meerdere dagen te fietsen. Enkele voorbeelden hiervan zijn:Panorama Tour (41km) Rotmilan Tour (44km) Heide Tour (40km) Feuereichen Tour (107km)
Voor mountainbike liefhebbers zijn er ook verschillende mogelijkheden zoals:Hügel Tour (49km) Zitronenfalter Tour (26km) Feuersalamander Tour (16km)

Meer fietsmogelijkheden in het Sauerland vindt u hier!

Fietsen vanaf uw vakantiewoning in het Sauerland. Zoek en boek hier! 

Hotels Berlijn | Hotels Munchen | Hotels Dusseldorf |Hotels Dresden | Auto huren | Hotels Duitsland|Stedentrips Duitsland |Links | Sitemap