U bevindt zich hier: Stedenreizen GaSamen  
 GASAMEN
Berlijn
Dusseldorf
Keulen
München
 STEDENREIZEN
GaSamen
NS Hispeed
OAD
Pharos Reizen
Van Nood
Stedentrips.nl
Weekend Company

GA SAMEN
 
GaSamen.nl Stedenreizen


  

GaSamen.nl biedt middels een origineel concept stedentrips en hotels aan, in combinatie met actuele redactionele tips van de must-do's en must-see's van een kleine veertig steden.

De leukste stedentrips maak je samen met je beste vriend(en), ouders/kinderen of met je partner. Bij GaSamen draait alles om genieten van de stad en van elkaar.


 

Berlijn verkennen...

In geen enkele andere stad is het contrast tussen het verleden en heden zó indrukwekkend en zó groot als in de Duitse hoofdstad. Maar niet alleen de Berlijnse cultuur is indrukwekkend. Het uitgebreide aanbod van winkels, moderne architectonische hoogstandjes, een wereldkeuken, de hipste clubs en mooiste parken maken Berlijn tot een onvermoeibare metropool.

Berlijn


 

Düsseldorf verkennen...

Ooit was Düsseldorf een dorpje aan de oever van de Rijn, nu is deze bruisende metropool de rijkste stad van Duitsland. En die rijkdom valt te zien! Chique 'damen und herren' paraderen over de Königsallee, de luxe winkelstraat in het hart van de stad. Maar gelukkig is ook het echte lederhosen gevoel nog volop aanwezig. Ga naar Düsseldorf en ontdek de boeiende mix die de stad te bieden heeft met behulp van de tips van GaSamen.

Dusseldorf


 

Keulen verkennen...

Het beste van Duitsland is verenigd in één wonderschone stad: Keulen. Het lekkerste bier (Kölsch), carnaval (Europa's grootste), gezellige kerstmarkten, altijd sympathieke Keulenaren en een eeuwenoude historie die haar sporen overduidelijk heeft nagelaten. GaSamen selecteerde de hot spots van deze swingende stad, waar het werkelijk altijd feest is!

Keulen


 

München verkennen...

Geen stad ter wereld waar oude tradities zó goed hand in hand gaan met het moderne. Oktoberfest en Opera, de Biertuinen en de Pinakothek, maar ook: ultrahippe winkelstraten waarmee je je dagen makkelijk kunt vullen en culinaire hoogstandjes die uiteenlopen van de traditionele Weisswurst tot internationale haute cuisine. München is een stad waar iedereen zich vermaakt!

München


 
Berlijn.nl


 

Hotels Berlijn | Hotels Munchen | Hotels Dusseldorf |Hotels Dresden | Auto huren | Hotels Duitsland|Stedentrips Duitsland |Links | Sitemap