U bevindt zich hier: Stedenreizen Pharos Reizen  
 STEDENREIZEN
GaSamen
NS Hispeed
OAD
Pharos Reizen
Van Nood
Stedentrips.nl
Weekend Company

PHAROS REIZEN
  

De grote Duitse steden hebben geleden onder het oorlogsgeweld van de 20e eeuw maar lijken soms als een Phoenix uit de as herrezen. In de Saksische prachtstad Dresden is schitterend werk verricht en Berlijn straalt als hoofdstad van een weer ongedeeld Duitsland een opzienbarende nieuwe allure uit. Haven- en Hanzestad Hamburg, beroemd en berucht tegelijk om de Reeperbahn, heeft wel een heel ander karakter dan het veel zuidelijker München maar de bierpul gaat in beide steden graag de lucht in. De Beierse hoofdstad is bovendien voorzien van een wondermooie stadskern. De Duitse Altstadt is ook zeer smaakvol in Lübeck.


 

Enorme keuze op winkelgebied
Schraalhans is beslist geen keukenmeester in de Duitse steden, met kruidige worst en palingsoep in Hamburg, de leverkaas aanbiedende Metzgereien in München en natuurlijk de Eisbein (varkenspoot) van Berlijn. Voor grote musea is Berlijn de eerste keuze en met overdonderend vernieuwde en schitterende collecties, onder meer op het Museuminsel. Techneuten zullen in een stad als München het Deutsches Museum zeer waarderen en de schatten van het Germanisches Nationalmuseum van Neurenberg blijven ongeslagen. Een zeer kunstzinnige stad als Keulen of autostad Stuttgart (Mercedesmuseum en Porschemuseum) zijn verrassende citytrips. Berlijn blijft de eerste winkelstad van het land maar ook in Düsseldorf en Frankfurt-am-Main is de keuze enorm.


 

Alle Stedenreizen


 

Pharos Reizen van ANWB is dé reisorganisatie bij uitstek voor een geslaagde autovakantie in Europa. Pharos Reizen biedt uiteenlopende autovakanties voor zowel families met kinderen als mensen die er graag met z’n tweeën op uit trekken.
De vakanties lopen uiteen van campingreizen en all inclusive vakanties tot wintersport, ontdekvakanties en rondreizen.


 

Hotels Berlijn | Hotels Munchen | Hotels Dusseldorf |Hotels Dresden | Auto huren | Hotels Duitsland|Stedentrips Duitsland |Links | Sitemap