U bevindt zich hier: Organisaties Rebel Travel  
 ORGANISATIES
Bizztravel
De Jong Intra
Oad Reizen
Pharos Reizen
Rebel Travel
Van Nood
Vaya
Vrij Uit

REBEL TRAVEL
  

Rebel Travel is al 15 jaar dé specialist in autorondreizen door Europa! Met als succesformule de juiste hotels als uitvalsbasis om de omgeving te gaan verkennen. Alle hotels zijn persoonlijk bezocht en gecontracteerd door Rebel Travel, ze bieden daarom gegarandeerde kwaliteit!

Elke rondreis is inclusief een gedetailleerde, duidelijke routebeschrijving met toeristische informatie en unieke excursietips: de zeer gewaardeerde Rebel Travel Route Master.

De gasten van Rebel Travel zijn ook vrij om zelf een rondreis samen te stellen. Alle hotels van Rebel Travel kunnen afzonderlijk geboekt worden, met meestal een minimum van 3 nachten per hotel. De gast gaat zo volledig verzorgd op pad met eigen auto en behoudt alle vrijheid!

Het uitgebreide hotelnetwerk van Rebel Travel staat borg voor prijsbewuste kwaliteit en persoonlijke aandacht. Dat is Rebel Travel in een notendop.

meer informatie


Rebel reizen naar:

Beieren  Beierse Woud  Bodenmeer  De Eiffel 
Het Westerwald  De Harz  De Moezel  Neckardal 
De Rijn  De Rhon  Het Sauerland  Thuringen 
Weserbergland  Zwarte Woud  Mecklenburg- Vorpommern
 
Baden - Württemberg  

Wandelvakantie, fietsvakantie, fietsrondreis, of een combinatie fiets-wandelvakantie. Bij Rebel Travel betekent Actief de ideale vakantie voor doeners die ter plaatse het liefst de wandelschoenen aantrekken of op de pedalen stappen. Een vakantie waarbij u kunt ontspannen door gezonde inspanning! Wandelen in het glooiend Duits Middelgebergte of toch liever in het Oostenrijkse Tirol of Niederösterreich? De traditionele fietsvakantie van Passau langs 'Die schöne Blaue Donau' naar Wenen, is slechts één voorbeeld van een fietsrondreis. Rebel Travel is er voor uw wandelvakantie, fietsvakantie of fietsrondreis in Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland.

meer informatie 

Arrangementen

Rebel Travel biedt speciaal geselecteerde arrangementen in de mooiste vakantiegebieden van Europa zoals het Sauerland in Duitsland. Diverse thema's vormen de basis van beauty- of romantiekarrangementen tot sportief inspannende- en gastronomische verwenvakanties. Dit natuurlijk altijd in combinatie met de toeristische mogelijkheden in de omgeving. De Rebel Travel Route Master, dè duidelijke reis- en route informatie, brengt u letterlijk tot bij uw Rebel Travel accommodatie.

meer informatie