U bevindt zich hier: Busreizen Kerstmarkten Kras  
 KERSTMARKTEN
Kras
 BUSREIZEN
Effeweg
Gebo
Van Nood
Kerstmarkten

KRAS

Kerstshoppen in Dortmund

Wat dacht u ervan om dit jaar het kerstshoppen te combineren met het prachtige Sauerland? Het mooie heuvellandschap, de gezellige stad Hagen en natuurlijk Dortmund met zijn geweldige kerstmarkt lenen zich uitstekend voor een sfeervolle en gezellige kerstshoppingreis.

Meer informatieKerstshoppingcruise langs de Rijn

Riviercruise met het MS Serena*** naar de kerstmarkten van Keulen en Düsseldorf

Ga mee op deze bijzondere kerstshoppingcruise naar Duitsland! In Keulen en Düsseldorf wachten u schitterende kerstmarkten, waar u al helemaal in de feeststemming komt. Talloze kraampjes met allerhande koopwaar (op zoek naar kerstcadeautjes!) en overal typische lekkernijen als Glühwein en gebrande amandelen… absoluut de moeite waard! U verblijft 2 nachten op basis van halfpension aan boord van het intieme riviercruiseschip MS Serena (met als begin- of eindpunt Rotterdam).

Meer informatie


Kerstshoppingcruise Düsseldorf en Keulen

Riviercruise Duitsland per MS Diana*** naar Düsseldorf en Keulen met diverse gezellige kerstmarkten!

Ga mee op deze bijzondere kerstshoppingcruise naar Duitsland! In Keulen en Düsseldorf wachten u schitterende kerstmarkten, waar u al helemaal in de feeststemming komt. Talloze kraampjes met allerhande koopwaar (op zoek naar kerstcadeautjes!) en overal typische lekkernijen als Glühwein en gebrande amandelen… absoluut de moeite waard! U verblijft 2 nachten op basis van halfpension aan boord van het riviercruiseschip MS Diana (met als begin- of eindpunt Arnhem).

Meer informatie


Kerstshoppen Berlijn & Potsdam

U gaat mee naar Berlijn en Potsdam, waar u voorafgaand aan kerstmis al volop kunt genieten van de kerstsfeer. Sprookje sachtige verlichting en traditionele kerstmarkten met winterse gezelligheid en gevarieerde winkelmogelijk heden… voor uw kerstinkopen gaat u dit jaar naar Duitsland!

Meer informatie


Kerst in Hannover

Kerstreis Duitsland met o.a. Goslar, Harz, Hamelen, Celle en Hannover

Hannover is een oude Hanzestad met een rijke geschiedenis. Na de Tweede Wereldoorlog werd Hannover met veel zorg weer opgebouwd en zij gold als voorbeeld voor veel andere steden. Hannover bezit aantrekkelijke gebouwen, oude gevels en sfeervolle parken. Bekend is de ‘Passerelle’ met vele honderden schitterende winkels. Tijdens deze reis kunt u kennis maken met de prachtige omgeving waarin natuur, leuke historische stadjes en cultuur elkaar zullen afwisselen.

Meer informatieKerst in het Steigerwald

Kerstreis Duitsland met o.a. Nürnberg, Bamberg, Natuurpark Steigerwald en Rothenburg ob der Tauber

Het bosrijke gebied van het Steigerwald in Beieren is een heerlijke plek om de feestdagen door te brengen. Vanuit Gasthof Linsner in het dorpje Wachenroth kunt u uitstapjes maken naar onder meer historisch Nürnberg en Bamberg met rijk versierde bouwwerken en sfeervolle straatjes.

Meer informatie
Kerst in Saksen & Thüringen

Kerstreis Duitsland met o.a. Erfurt, Leipzig, Ertsgebergte, Klingenthal, Greiz en Jena

Gera is een ideale uitvalsbasis om de hoogtepunten van het relatief onbekende maar prachtige Saksen én de toeristische trekpleister Thüringen te ontdekken. U vindt hier glooiende heuvels, verlaten mijnen en schilderachtige plaatsjes met mooie pleinen en kerkjes. Fijne kerstdagen!

Meer informatie


  

Hotels Berlijn | Hotels Munchen | Hotels Dusseldorf |Hotels Dresden | Auto huren | Hotels Duitsland|Stedentrips Duitsland |Links | Sitemap