U bevindt zich hier: Autovakanties Pharos Reizen Beieren  
 PHAROS REIZEN
Beieren
Harz
 AUTOVAKANTIES
De Jong Intra
Pharos Reizen
Rebel travel
Sunweb
Van der Valk Vakanties
Vaya
Vacanceselect

BEIEREN

7-d rondreis Beieren

De Romantische Strasse (een toeristische route van 350 km) slingert vanaf Würzburg tot aan de voet van de Alpen. Een poëtische route door een idyllisch wisselend landschap en 26 plaatsen, waaronder Rothenburg ob der Tauber, Dinkelsbühl en Augsburg. Het glooiende landschap in het noorden maakt in het zuiden plaats voor heuse bergen met uitgestrekte wouden. Natuur en cultuur gaan hier hand in hand. Het sprookje komt echt tot leven in kasteel Neuschwanstein. In en rond Füssen zijn er vele romantische plekjes om deze reis in stijl te beëindigen".


meer informatie


8-d rondreis Wijngaarden en droomstadjes

Deze rondreis begint in het het 'Liebliches Taubertal', een schitterende wijnstreek ter hoogte van Würzburg. Daarna reist u naar het Beierse Woud en bezoekt u historische riviersteden als Regensburg en Passai. Op het menu staan ook oude middeleeuwse stadjes als Weissenburg en Rothenburg ob der Tauber. Bezoek ook de prachtig heropgebouwde stad Neurenberg, waar - volgens het oude gezegde - 'de burgerwoningenzo mooi zijn dat ze voor prinsen lijken te zijn gebouwd'.


meer informatie


Waldmünchen, Sonnenhotel Bayerischer Hof

Waar zit u beter voor dat heerlijke wintergevoel dan in Beieren? Hier wordt gezelligheid geschreven met hoofdletters. En de ongerepte bossen van het Beierse Woud bieden in de winter een bijzonder sprookjesachtige aanblik. Maakt u een tochtje met de paardenkoets? Ook skiën is prima mogelijk: het skigebiedje van Unterhütte-Althütte-Gibacht is zeer geschikt om te leren skiën.
(wintersport)

meer informatie


Gunzburg, Legoland Deutschland Freizeitpark GmbH

Word een echte ridder! Of een piraat! In LEGOLAND® in het Beierse Günzburg vind je maar liefst 8 avonturenparken vol achtbanen, wildwaterbanen en vooral meer dan 50 miljoen LEGO-steentjes. Bouw je zelf een wolkenkrabber bij het LEGO-bouwcentrum? Ontdek je de mooiste steden van Europa in Miniland, waar Europa is nagebouwd met LEGO-steentjes? Hier is zoveel te beleven dat 1 dag niet genoeg is: daarom is bij dit arrangement een 2-daags entreekaartje inbegrepen!
(Pretparken)

meer informatie


Nürnberg, Ramada Landhotel Nürnberg

Het Ramada Landhotel Nürnberg ligt in de Duitse stad Nürnberg in de deelstaat Bayern. Geniet van een heerlijk verblijf in dit hotel en bewonder de historische stad. Struin door het centrum en neem een kijkje in het oudste spoorwegmuseum in Duitsland.
(Overnachtingshotels)

meer informatie


München, Treff Hotel München City Centre

Het Treff Hotel München City Centre ligt in het centrum van München. Op loopafstand (ca. 500 m) vindt u het centraal station en de Frauenkirche, de hoofdkerk van München. In dit hotel geniet u van een ontspannen verblijf in de bruisende stad.


meer informatie


8-d Rondreis Deutsche Alpenstrasse

Deze rondreis voert u langs de mooiste stukjes van de populairste Duitse deelstaat: Beieren. U volgt een prachtig gedeelte van de Deutsche Alpenstrasse. Die leidt u langs de hoogste bergtoppen van het land (zoals de Zugspitze), langs bergmeren dieper dan de Noordzee (zoals de Tegernsee, Königssee en de Chiemsee) en langs letterlijk en figuurlijk waanzinnige kastelen, zoals Hohen Schwangau en Neuschwanstein. U ontdekt trendy München maar ook dorpjes waar de tijd sinds 1900 heeft stilgestaan.


Meer informatie


7-d Zugspitze wandelreis

Wandelen door het 'Traumlandschaft' rond de Zugspitze, de beroemde bergtop op de grens van Duitsland en Oostenrijk. U komt onder andere door twee schitterdende dalen, het Leutaschtal en het Gaistal waarbij u zich in een ansichtkaar waant, met bloemen, weides, koeien, beekjes en bergtoppen. Ook de charmante bergdorpjes en de spectaculaire wandeling door de Geisterkloof spreken tot de verbeelding.


Meer informatie


Berchtesgaden, Treff Kronprinz Berchtesgaden

U verblijft in het rustig gelegen Treff Alpenhotel Kronprinz Berchtesgaden.

Eten en drinken
Het hotel heeft een restaurant en een bar.
Meer informatie


11-, 12- of 15dg Duitsland in een notendop!

We hebben gezwommen in 8 meren! En ook nog in de zee! We hebben herten en adelaars gezien en we zijn naar de top van de berg geklommen. De lekkerste worst? Dat vond ik die in Beieren! De mooiste waterglijbanen? Dat vond ik die bij ons eerste huisje! Uw kinderen ontdekken een paar van Duitslands mooiste regio's: het Sauerland, Mecklenburg en Beieren. Heerlijk om de hele dag buiten te zijn! Gaat u ook een dagje naar Berlijn of München? Na deze rondreis zijn uw kinderen echte Duitsland-fans!


Meer informatie