U bevindt zich hier: Autovakanties Van der Valk Vakanties Parkhotel Schloss Meisdorf  
 VAN DER VALK VAKANTIES
Hotel Berliner Ring
Hotel Spornitz - Mecklenburg
Leipzig - Atlanta International
Spreewald Parkhotel
Hotel Melle - Teutoburgerwald
Schlosshotel Ballenstedt
Hotel Gladbeck
Hotel Moers
Parkhotel Schloss Meisdorf
 AUTOVAKANTIES
De Jong Intra
Pharos Reizen
Rebel travel
Sunweb
Van der Valk Vakanties
Vaya
Vacanceselect

AUTOVAKANTIE VAN DER VALK PARKHOTEL SCHLOSS MEISDO
 

In de directe omgeving ligt Burcht Falkenstein, deze burcht dateert nog uit de 11e eeuw. Een wandeling naar deze burcht is een must, zeker als de Valkenier aan het werk is op de binnenplaats. De vakwerkstad Quedlinburg is ruim duizend jaar oud en nodigt dan ook uit tot een historische wandeling. De stad ligt op 16 km. van Meisdorf en is ook bekend vanwege de vele domschatten.


Parkhotel Schloss Meisdorf van der Valk

Een uniek onderkomen. Gelegen op 12 hectare park bevindt zich ons hotel dat bestaat uit vier gedeelten. In het hoofdgebouw vinden we receptie plus centraal restaurant en kegelbaan. In het Schlossgebouw (4 sterren) bevinden zich 24 kamers alle met badkamer met douche of bad, toilet, telefoon, minibar en safe. Ook is er een prachtig a la carte restaurant . 
 

Ondergronds het overdekte zwembad met sauna, massagemogelijkheid en kapsalon. Lift in het gebouw aanwezig. Iets verderop ligt Chalet Ludwig (3 sterren) Hier bevinden zich nog eens 36 kamers alle met badkamer met douche of bad, toilet, telefoon en televisie. Er is geen lift maar er zijn een aantal kamers op de begane grond. Tot slot zijn er kamers in het Grafliches Renntamt, nog zo'n mooi historisch 4-sterren gebouw. Ook hier is er geen lift aanwezig, maar er bevinden zich een aantal kamers op de begane grond.
Het hotel is niet geschiklt voor mindervaliden en rolstoelgebruikers.
Huisdieren toegestaan tegen een vergoeding van € 5,- per dag (kleine hond) en € 10,- per dag (grote hond)


 
 

ATTENTIE:
Niet ver van Meisdorf bevindt zich de eigen Van der Valk golfbaan waar u tegen zeer gunstige condities kunt golfen! (op ca. 500 meter afstand)
Afstand vanaf Utrecht is ca. 525 km.


 
 

Hotels Berlijn | Hotels Munchen | Hotels Dusseldorf |Hotels Dresden | Auto huren | Hotels Duitsland|Stedentrips Duitsland |Links | Sitemap