U bevindt zich hier: Autovakanties Sunweb  
 SUNWEB
Beieren
Harz
Nedersaksen
Rhön
Zwarte Woud
 AUTOVAKANTIES
De Jong Intra
Pharos Reizen
Rebel travel
Sunweb
Van der Valk Vakanties
Vaya
Vacanceselect

SUNWEB
  

Vele Nederlanders brengen hun vakantie door in ons buurland Duitsland. En terecht. Duitsland is een zeer veelzijdig land. Het kent prachtige regio’s, bruisende steden, veel cultuur en natuurlijk een prachtige natuur. Duitsland heeft een gematigd, mild klimaat. Van mei t/m oktober is de kans op goed weer meestal het grootst. De gemiddelde temperatuur in de zomer ligt tussen de 20 en 30 graden celsius. Duitsland is een perfecte plek om actief bezig te zijn. Land van de duizend-en-één actieve mogelijkheden! Voor jong én oud. Meer dan veertigduizend kilometer aan fietsroutes, wandelpaden en vele kanotrajecten. Wilt u met de kinderen op vakantie? Ook dan heeft u in Duitsland genoeg mogelijkheden. Mooie hotels met hoge kinderkortingen, vakantieparken met overdekte zwembaden, het is maar een greep uit het aanbod.Vakantie Beieren

Vakantie Beieren.

In het zuiden van Duitsland, dichtbij de Oostenrijkse grens, ligt Beieren met als hoofdstad München. Beieren is de nummer één vakantiebestemming in Duitsland en dat is niet voor niets! Een mooie natuur, gezonde lucht, culturele rijkdom en de spreekwoordelijk gezellige Beierse manier van leven zijn karakteristiek. Het gebied heeft veel kerken, sprookjeskastelen en andere mooie oude gebouwen. Toch is Beieren niet alleen rijk aan cultuur, maar ook aan natuur. De bergen en meren vormen een paradijselijk landschap. Daarnaast kent Beieren de rivier de Donau en uitgestrekte bossen waarin jong en oud zich kan vermaken. Beleef in Beieren een cultuurrijke, natuurrijke én bierrijke vakantie!

Bekijk de aanbiedingen


Vakantie Sauerland

Vakantie Sauerland

Binnen een paar uur rijden bent u in het prachtige natuurgebied van Sauerland. Het landschap kenmerkt zich door het middelgebergte, groene hoogvlaktes begroeit met bossen, dalen, vele meren en gezellige dorpen en stadjes. De gastvrije sfeer, de vele recreatieve mogelijkheden en de natuur zorgen ieder jaar weer voor vele Nederlandse vakantiegangers die Sauerland bezoeken. De mogelijkheden voor de toeristen bestaan onder andere uit waterrecreatie bij de diverse stuwmeren zoals de Biggesee, fiets- en wandelmogelijkheden in de Bike Arena Sauerland en het wandelgebied van Rothaarsteig en een bezoek aan de vele natuurgebieden zoals de druipsteengrot Atta-Höhle in Attendorn of het Amsberger Wald. Cultuur opsnuiven kan in de verschillende steden in Sauerland en kinderen kunnen zich vermaken op de rodelbaan of in één van de attractieparken in het gebied.
De meest bekende plaatsen van Sauerland zijn Willingen en Winterberg, waar je ’s zomers heerlijk kunt wandelen en ’s winters kunt langlaufen en skiën.

Bekijk de aanbiedingen


 

Hotels Berlijn | Hotels Munchen | Hotels Dusseldorf |Hotels Dresden | Auto huren | Hotels Duitsland|Stedentrips Duitsland |Links | Sitemap